Om Jordenruntpodden

Jordenruntpodden - en resepodd
Foto: Rokofoto

Jordenruntpodden är resepodden som tar med dig på både långa och korta resor. Ja jorden runt helt enkelt. Podden grundades i september 2021.

Vi som har grundat Jordenruntpodden heter Linda och Cornelia och vi är två resebloggare som fann varandra på sociala medier. Tillsammans med Paulina som är mäklare med bas i Spanien driver vi Jordenrundpodden. Vår passion är att snacka allt reserelaterat. Nu även i formatet resepodd.

Lindas högsta dröm är att besöka alla världens länder, hittills har hon besökt 55+. Högst upp på Cornelias önskelista står att åka över datumlinjen och fira nyår två gånger samma år. Paulina drömmer om att göra en yogaresa till Indien.

Linda gillar cocktails och nutidshistoria och besöker gärna hemliga barer och historiska platser på sina resor. Cornelia gillar ruiner, slott och vandring och besöker lika gärna en stenhög från 1100-talet som hon spenderar natten på ett spökslott. Paulina har ett förflutet som både flygvärdinna och hotellreceptionist och lever och andas resor. Vi möts i kärleken till glassen och den gemensamma inställningen att göra varje förflyttning, lång som kort, till ett äventyr. Linda reser både med och utan barn men har aldrig rest ensam. Cornelia reser däremot gärna ensam. Paulina upplever gärna en plats genom gastronomin. Gillar hon den inte så blir det en annan destination.  

Välkommen till Jordenruntpodden 🌍 Din resekompis i poddvärlden.

Senaste avsnittet och lite mer om det hittar du alltid här.