Om Jordenruntpodden

Jordenruntpodden - en resepodd
Foto: Rokofoto

Jordenruntpodden är resepodden som tar med dig på både långa och korta resor. Ja jorden runt helt enkelt. Podden grundades i september 2021 av resbloggarna Linda och Cornelia. Tillsammans drev de podden i sexton avsnitt och under ett drygt år.

Sedan januari 2023 driver Linda podden vidare tillsammans med Paulina som är mäklare med bas i Spanien. Vår passion är att snacka allt reserelaterat. Nu även i formatet resepodd.

Lindas högsta dröm är att besöka alla världens länder, hittills har hon besökt 55+. Paulina drömmer om att göra en yogaresa till Indien.

Linda gillar cocktails och nutidshistoria och besöker gärna hemliga barer och historiska platser på sina resor. Paulina har ett förflutet som både flygvärdinna och hotellreceptionist och lever och andas resor. Vi möts i den gemensamma inställningen att göra varje förflyttning, lång som kort, till ett äventyr. Linda reser både med och utan barn men har aldrig rest ensam. Paulina upplever gärna en plats genom gastronomin. Gillar hon den inte så blir det en annan destination.  

Välkommen till Jordenruntpodden 🌍 Din resekompis i poddvärlden.

Senaste avsnittet och lite mer om det hittar du alltid här.