Avsnitt 16 – Vi pratar med tre reseprofiler om restrender 2023 och summerar rese- och poddåret 2022

I avsnitt 16 summerar vi reseåret 2022 och de 11 avsnitten av Jordenruntpodden som kommit ut under året. Vi träffar Anna Bäckman från resebyrån Bäckman & Berg, Towe Ahlin som arbetar på Tui & har resebloggen Comeflywithme.se och entreprenören och reseskribenten Lina Skandevall, tre reseprofiler som spår hur resandet blir 2023. Vilka resmål är på uppgång, vilka trender består och vilka försvinner?

Vi tittar också på den stora undersökningen om resvanor och resplaner som booking.com gjort inför 2023. Något i den undersökningen förvånar Cornelia mycket. 

I avsnittet spanar vi också framåt. Vi berättar om några avsnitt som är planerade och vilka resmål vi själva ser fram emot 2023. Cornelia har avbokat sin Mexikoresa och ser istället fram emot att få uppleva polarnatt och Linda är hemlighetsfull kring en framtida resa eftersom det är en julklapp. 

Vi avslutar med att skåla för 2022 som både podd- och resemässigt varit riktigt fint. Avsnitt 16 avslutar därmed vårt poddår. Tack för att du lyssnar.

Följ oss gärna på vårt Instagramkonto.

Nu finns vi även på Facebook.

Vill du komma i kontakt med oss? Maila oss gärna på jordenruntpodden@gmail.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *