Avsnitt 23 – Cykla i Sverige och Norge

I avsnitt 23 pratar vi med Katarina på Sweden by bike och får massor av inspiration om att cykla på semestern. Linda är tveksam till cykelsemester men efter att ha pratat med Katarina är hon betydligt mer sugen. Vem kan säga nej till en lugn cykelresa på små vägar på Österlen med långa och många stopp hos små lokala producenter och restauranger? Det finns även mer äventyrliga turer i norska fjällen och vackra vägar i Roslagen. 

Cykelsemester behöver inte alls innebära tält, trikåer och skavsår i rumpan. Sweden by bike har över 100 olika cykelpaket i Sverige & Norge och Katarina berättar om några av dem. Vi får också veta hur man ska tänka kring packning, kartor och utrustning. 

I årets sista avsnitt får vi veta hur Linda hade det i Bukarest och om Paulinas senaste road trip i Spanien. Paulina berättar också om skidresan hon ska på med sin dotter och Linda berättar om drömresan hon ska ut på i januari.

Kattegattleden fotograf Apelöga

Foto från Kattegattleden, fotograf: Apelöga.

Länkar från avsnittet:

Sweden by bike

Norway by bike

Instagram Sweden by bike

The Vault, hemlig bar i Bukarest

Fotografen som Linda använde i Bukarest till parfotograferingen.

Turistbyrån i Castilla y Leon, regionen som Paulina var på road trip i.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *