Avsnitt 26 – Kryssning till Antarktis från Buenos Aires

I avsnitt 26 berättar Linda allt om att åka kryssning från Argentina till Antarktis och om alla stopp däremellan. 

Under två veckor i februari åkte Linda på kryssning från Buenos Aires till Antarktis via Ushuaia, Elefantön, Puerto Madryn, Drake Passage, Kap Horn och Montevideo i Uruguay. Tyvärr kunde fartyget inte stanna vid Falklandsöarna som planerat på grund av vädret men resan var ändå fantastisk. 

Vi får veta allt om pris, utflykter, maten ombord, vad som egentligen ingår i all inclusive och vad man gör ombord. Vi pratar såklart också om Antarktis, pingviner och valar. Och om uppgraderingen till lyxhytt. Hur var det med sjösjuka? Vilket språk pratades ombord? Vilken ålder var det på passagerarna? Och vad hände egentligen när Bravo, bravo, bravo ropades ut i högtalarna en morgon? Om ni borde boka en liknande resa direkt? Absolut!

Paulina berättar om sin skidresa med dottern till Sierra Nevada och Grenada. Hon har också besökt Stockholm och blivit utsedd till årets mäklare utland! Hon har också provat några bra restauranger i Stockholm som ni lyssnare har tipsat om. 

Länkar från avsnittet:

Kryssningsbolaget: Celebrity cruises

Himlen i Skatteskrapan

Kryp in på Söder

Senaste nytt och fler bilder hittar du på poddens Instagramkonto.
Linda kan du följa på Fröken Globetrotter på Instagram och Paulina hittar du också på Instagram.


Vill du komma i kontakt med oss? Maila oss gärna på jordenruntpodden@gmail.com eller skicka ett meddelande på Instagram. Vi älskar att höra från er!

Linda & Paulina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *