Avsnitt 31 – Sejdeborns sålde allt och bytte ekorrhjul mot cykelhjul och rutin mot äventyr.

I tuktuk genom Indien, på nyckeljakt i Japan, med kundvagn i Östergötland och nu senast på tandemcykel mot Sahara. Anders och Louise Sejdeborn har inte rest på charter de senaste åren direkt. I det här avsnittet får vi lära känna dem lite bättre. Vi träffar två glada, kreativa och ödmjuka människor som älskar äventyr och varandras sällskap. 

De hade bra jobb och ett liv de trivdes med. Men när de gifte sig kände de att det var dags att designa sitt gemensamma liv precis som de ville ha det. Varför bara resa några veckor om året? De bestämde sig 2022 för att sälja allt och resa tillsammans utan returbiljett. 

Första destinationen var Indien där de hade bestämt sig för att köpa en tuk tuk och köra genom landet. Det var inte så lätt som man kunnat tro men till slut löste det sig. I avsnittet berättar de mer om den galna och fantastiska resan. Vi får också höra mer om resan de är ute på just nu. De cyklar på en begagnad tandemcykel från Sverige med slutdestination Sahara. 

De tar dagarna som de kommer och möter många nya människor. Gillar de en plats kanske de stannar ett tag. Så småningom cyklar de förhoppningsvis förbi hos Paulina i Spanien och stannar på en kopp kaffe. 

Hur framtiden ser ut har de inte bestämt, kanske flyttar de tillbaka till Sverige eller så gör de inte det. Allt är öppet. Precis som de vill ha det. 

Avsnitt 31 är fullspäckat med reseinspiration men det bjuder också på ett samtal med mer filosofisk inriktning om livsval, möjligheter och om att leva i nuet. 

Paret Sejdeborn hittar ni på You tube och på Instagram.

Mer info och länkar till allt vi pratar om i avsnittet hittar du alltid här på vår hemsida eller på vårt Instagramkonto.
Linda kan du följa på Fröken Globetrotter på Instagram och Paulina hittar du också på Instagram.
Vill du komma i kontakt med oss? Maila oss gärna på jordenruntpodden@gmail.com eller skicka ett meddelande på Instagram. Vi älskar att höra från er!

Linda & Paulina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *