Avsnitt 3 – Det stora Parisavsnittet

Avsnitt 3 av Jordenruntpodden är det stora Paris-avsnittet. Linda har just kommit hem från en resa till bland annat Paris och vi fokuserar på allt vi älskar med den franska huvudstaden. Linda omvänder Cornelia när det gäller frågan om att besöka hemliga barer och så delar vi med oss av märkliga saker som hänt både oss och våra tipsare på resa.

Blir du nyfiken på något av det vi pratar om i avsnittet så hittar du alla länkar här.

Cornelia berättar om sin vistelse på Villa Fridhem. Deras hemsida hittar du här.

Vill du läsa mer om Cornelias resor till Paris kan du klicka dig vidare hit.

Linda berättar mer om deras besök i Normandie i detta inlägget på bloggen.

Vi tipsar också om att boka både resor och upplevelser via Airbnb som du hittar till här.

I avsnittet om märkliga saker som hänt oss på resa tackar vi Marlene på Jikitas på äventyr och Du i fokus för den märkliga upplevelsen i Seyschellerna. Marlene hittar du på Instagram under @marlenerinda @duifokus.se och @jikitaspaaventyr

Även Moa på lyckligochlevande.nu bidrog med en märklig upplevelse och till slut berättade vi om Lina Skandevalls stressiga upplevelse i Marocko. Lina hittar du på Instagram under namnet @skandevall

I detta avsnittets spaning pratar vi om att följa sina drömmar.

Linda berättar om Garpens fyr utanför Kalmar som nu söker en arrendator att driva deras B&B för sommaren 2022. Linda har insett sin begränsning och aspirerar inte själv på att ta över men tipsar andra så att hon kan komma och bo över där nästa sommar.

Cornelia inspireras av Bodil på @fransktlantliv som följer sin dröm om att köpa ett slott i Frankrike och anordna livsstilsresor och event dit. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *