Avsnitt 4 – vi ”grillar” en flygvärdinna med frågor

I avsnitt 4 träffar vi Louise Andersson som haft nästan alla olika jobb man kan tänka sig i resebranschen. Men vi fokuserar på hennes erfarenheter som flygvärdinna. Vi får ställa ALLA frågor vi velat ha svar på om livet ombord på ett flygplan. Vad stod det egentligen på diplomet som delades ut utanför toaletten? 

Cornelia berättar också om vad som var planerat på den “hemliga dejten”.  Vi pratar om vår planerade workation och om Lindas kommande New York-resa. Kommer restriktionerna sätta stopp för den? Vad är det Cornelia önskar sig mest av allt just nu? Och vem är det som badat i iskallt hav?

Och du glömmer väl inte att följa oss på vårt Instagramkonto

Länkar från Jordenruntpodden – avsnitt 4

Vill du ta del av fler tips från Louise hittar du henne här:

instagram.com/upptackvarldenmedlouise

https://www.upptackvarldenmedlouise.com/

Moveat.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *