Avsnitt 6 – New York del 2

Linda och Cornelia

Vi fick inte nog av New York i förra veckans avsnitt så avsnitt 6 handlar också om världens bästa stad! I det här avsnittet testar Linda Cornelias kunskaper om staden och vi får lära oss en del nytt om New York på det sättet. Vi pratar också om dricks och skatt. Måste man ge dricks och hur är det med skatten i butiker?

Ni får också våra bästa tips för förstagångsresenären och vi berättar om några museum för barn (och vuxna) som inte så många känner till. Ni får också tips på gratis saker att upptäcka i den annars ganska dyra staden. Cornelia berättar om var ni absolut ska äta frozen hot chocolate och vi pratar om vilken som egentligen är den bästa parken. Ni får också en del tips på bästa ställena att besöka med barn. Resa till New York har aldrig varit lättare.

Vi sammanfattar också vår workation i Västervik och tipsar om bra boende och restaurang där.

Länkar till sådant vi tipsar om i New York

Gratis stadsvandringar
Gratis stadsvandringar 
Five below
Spyscape
The sloo moo instituteThe ice cream museum
Cornelias gratislista i NYC
Serendipity 3

Västervik

Guldkant – Restaurangen där vi käkade och fotograferades
Fotografen Rokofoto
Fängelset – hotellet där vi fotograferades

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.