Avsnitt 7 – om att leva som digital nomad och ha hela världen på sin bucket list.

annaroundtheworld

I avsnitt 7 pratar vi med Anna från Seattle, USA som precis har besökt land nr 100. Hon berättar om varför hon reser och hur hon kan ha tid och råd att resa så mycket. Anna berättar om varför hon upplever Kurdistan Irak som ett av de vänligaste länderna hon besökt. Vi får också höra om när hon nästan strök med i Panama och blev medicinskt evakuerad i sista stund. Vi pratar också om när hon dök med valhajar i Djibouti och varför hon så gärna ville besöka Sydsudan.

Oavsett om du vill leva ditt liv mer som vagabond, som Anna, eller om du vill resa i tv-soffan så bjuder avsnittet på massor av inspiration. Dessutom berättar Linda vart hon ska resa nästa gång och Cornelia har precis checkat av något hon inte visste att hon hade på sin bucket list.

Länkar:

Annaroundtheworld Annas blogg

Annaroundtheworld_ Annas Instagram

Omslagsfoto: Annaroundtheworld

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *