Avsnitt 9 – Jordenruntpodden listar 20 svenska sommarpärlor

I avsnitt 9 berättar vi om våra 20 bästa sommarpärlor i Sverige och vad man kan göra där. Vi lovar att avsnittet innehåller något för alla. Vi tipsar om ställen från öst till väst och från norr till söder. Men vad har alpackors befruktningsritualer med sommar i Sverige att göra? Och hur många gånger kan Linda säga fantastiskt och idyll i ett enda avsnitt? Lyssna så får ni svaret!

Ni får också veta vart svenskarna helst reser på semester i Sverige. Cornelia berättar också om sitt besök på ett spökslott i Gnesta. Linda är glad om hon slipper se några spöken och berättar istället om sitt besök i Nunnedalen på Öland. Om du inte har bokat din Sverigesemester ännu eller är sugen på en utflykt så är det här avsnittet för dig!

Jordenruntpoddens googlemap för sommarpärlorna

Jordenruntpoddens sommarpärlor

Självklart har vi samlat alla våra pärlor i en googlemap som du hittar här.

Länkar:

Cornelias 10 sommarpärlor

Lindas 10 sommarpärlor

Följ oss gärna på Instagram för uppdateringar kring avsnitten!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *