Avsnitt 10 – Det stora avsnittet om Malta

Maltaavsnittet innehåller riddare, kaninlunch, bad i blå lagunen och ett vackert möte som berör. Dessutom kan inte Cornelias plan landa – det blir hennes första go-around.

Malta

I det här avsnittet pratar vi mycket om Malta. Linda har precis landat i Sverige igen efter att ha bockat av ett nytt land på listan. Malta blev land nummer 56. Och naturligtvis blir det sedvanligt förhör – vad kan Cornelia egentligen om landet som Linda har besökt? Och vem är Tony Drago som vi träffar på i Valletta?

Vilken storfilm spelas in på Malta just nu? Och varför ska man inte beställa bakverk från Malta i singular? Vi tipsar om saker att se och berättar mer om mikrostaten med den brokiga historien. Maltas läge långt söderut i Medelhavet innebär ett behagligt klimat året om men också influenser som ibland får det att verka allt annat än europeiskt. 

Självklart har Linda också besökt Öland. Den här gången under Öland spirar. Cornelia har varit på Mallis och varit med om både en go-around och ett borttappat glittrigt, rosa bagage. Men allra mest tipsar hon om ett litet pensionat i lilla Borkhult i Östergötland. 

Och så hoppas vi att Cornelias sambo Andreas inte lyssnar, för här avslöjas minsann den hemliga födelsedagsresan. 

Lyssna på avsnitt nummer 10 här:

Länkar och tips:

Cornelia tipsar om Borkhult Lapphem – det lilla pensionatet vid bygatans slut strax utanför Åtvidaberg

Inom kort kommer Lindas tips på saker att se och uppleva på Malta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *