Avsnitt 11 – Allt om vandring för både nybörjare och proffs med Emma V Larsson

I sista avsnittet inför sommaruppehållet har vi äntligen Emma V Larsson på plats som gäst. Emma är journalisten som har vandringen i blodet och hon har också skrivit flera böcker på ämnet, både för barn och vuxna. Nu senast boken Till fots som vi också lottar ut på vår Instagram.

Foto: Stefan Tell

Men först berättar Cornelia att födelsedagsöverraskningen för sambon äntligen har hänt. De åkte till Naturlogi strax söder om Linköping och bodde i ett skogsrum. Förväntningarna var orimligt höga och alla överträffades.

Linda har varit på spontant besök i Linköping på väg hem från Stockholm och då möttes vi upp och träffades live för tredje gången. Men när Cornelia skulle visa Linda en av Linköpings slusstrappor hände något oväntat.

Och så träffar vi äntligen Emma. Vi pratar om allt ifrån den allra närmaste vandringen i skogen en bit bort till drömvandringar som pilgrimsleden till Santiago de Compostella. Vi pratar om vad du ska tänka på som nybörjare och hur du som erfaren vandrare kan utmana dig.

Vi pratar om de viktigaste nycklarna till att vandra med barn och så pratar vi om hur vi är rädda om naturen vi vandrar i. Hur går man till exempel på toa? Hur diskar man och är det okej att kasta ett äppelskrutt när du vandrar i skogen?

Missa nu inte vår utlottning av boken Till fots av Emma V Larsson. Kika in på vår instagram för mer info.

Ett fullspäckat avsnitt avslutar denna säsong av Jordenruntpodden men vi är tillbaka i slutet av augusti och då ska vi prata kryssning.

Avsnitt 11 lyssnar du på här:

Länkar från saker vi nämnt i detta avsnitt:

Emma V Larsson
Hemsidan
Instagram

Naturlogi
Hemsidan
Cornelias blogginlägg från Naturlogi

Boställets vedugnsbageri
Hemsidan
Instagram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *