Avsnitt 13 – Allt du vill och kanske inte ens visste att du ville veta om kryssningar

Avsnitt 13  handlar om kryssningar. Vi pratar med reseexperterna Tinna & Anna som startade Bäckman & Berg några veckor innan pandemin bröt ut. När andra resebyråer blivit digitala har de gjort tvärtom och satsar på mötet med kunden på plats och det har blivit en succé!

Tillsammans har Tinna & Anna gjort över 50 kryssningar. Och i avsnittet får vi veta allt som är värt att veta. Vi får också massor av inspiration inför framtida kryssningar och pratar om vilka rederier som är lämpliga för singlar, par, kompisgäng och familjer.

Dessutom inser vi att det inte alltid är bättre att boka sin kryssning utan att blanda in en resebyrå. Lyssna så förstår du varför!

Läs mer om Cornelias kryssning i Medelhavet med det då största kryssningsfartyget Symphony of the seas här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *