Avsnitt 29 – Sommaren 2024 & resetrender just nu

I avsnitt 29 av Jordenruntpodden pratar vi om våra bästa upplevelser från sommaren 2024. Vi berättar också om några trender inom resevärlden just nu. 

Sommaren 2024 badade Paulina i Sveriges djupaste sjöar och upplevde midnattssolen från en badtunna i Norrland. Hon åt parisare i en grillkåta och fiskade i Hornavan. Linda besökte Gotland och åkte på utflykter kring ön. Några höjdpunkter var Blå lagunen, Visby och Fårö. Otippat nog sov hon också i bilen.

Sommaren 2024 var också sommaren då Paulina kom på besök till Kalmar och vi träffades första gången. Det blev såklart ett besök på Öland, bad i kalkbrott och massor av poddprat och planerande. Glass, praliner och kroppkakor var några av sakerna som provsmakades. 

I avsnitt 29 trendspanar vi också. Känner du till trender som coolcation och raw dogging? Lyssna så får du veta vad de har med resor att göra. Och du, missa inte vår nya jingel!

Restaurang Bryggan i Luleå

Arontorps kroppkakor på Öland

Fröken Frankenstein i Gårdby

Fyren Långe Jan på Ölands södra udde

Creperi Tati på Fårö

Blå lagunen på Gotland

Sylvis döttrar på Fårö

Åsa Lindströms keramik (snygga muggar)

Olaols gelato på Österlen

Gelato factory i Kalmar

Krusenstiernska gården i Kalmar

Mer info hittar du på vårt Instagramkonto.
Linda kan du följa på Fröken Globetrotter på Instagram och Paulina hittar du också på Instagram.
Vill du komma i kontakt med oss? Maila oss gärna på jordenruntpodden@gmail.com eller skicka ett meddelande på Instagram. Vi älskar att höra från er!

Linda & Paulina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *